Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi korumak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments