Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kazançlı bir işe girileceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • İtibarınız artabilir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak başarılı adımlar atılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Jdjkrkr

Rüyamda eski sevgilim beni bi erkekten kıskandı ve geldi bana sarıldı öptü barıstık