Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek sağlıklı bir kişi olmaya, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, kendisi için mal mülk alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments