Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi istememek yiyip içeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek kazancının azalmayacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments