Rüyada eski sevgiliyi istememek

Rüyada eski sevgiliyi istememek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hükmünün geçmeyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi istememek gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi istememek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek kazancının epey düşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, para kazanmasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments