Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek işlerinin yarıda kalacağına, malının artacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, prestij kazanacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi istememek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle gitmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek heveslerin söneceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments