Rüyada eski sevgilinin abisini görmek

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kazancının bol olacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin abisini gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin abisini görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada eski eşinin abisini görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin abisini görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin abisini görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada abisini öldü görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abisini ağlarken görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada abisi olduğunu görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments