Rüyada abisini ağlarken görmek

Rüyada abisini ağlarken görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abisini ağlarken gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da sizden farklı kültürlere sahip kişilerle aranızda problemler yaşanabilir.

Rüyada abisini ağlarken görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abisini görmek refaha erileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin abisini görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızın abisini görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bazı sırların açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada abisini hasta görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işarettir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi abisini görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada abisi olduğunu görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments