Rüyada sevgilisinin abisini görmek

Rüyada sevgilisinin abisini görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hayallerin yarıda kalacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, hanesinin bollukla dolacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin abisini gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin abisini görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin abisini görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin abisini görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada abisini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın abisini görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abisini öldüğünü görmek yokluk içine düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada abisini sarhoş görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments