Rüyada eski sevgilisinin abisini görmek

Rüyada eski sevgilisinin abisini görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin abisini gördüyseniz:

  • Uzun süreli imzalar atılabilir.

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin abisini görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşinin abisini görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin abisini görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin abisini görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin abisini görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada abisini hasta görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada abisi ölmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments