Rüyada eski eşinin abisini görmek

Rüyada eski eşinin abisini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, büyük başarılar elde edeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada eski eşinin abisini gördüyseniz:

  • Belli işleriniz, planlarınız, ilişkileriniz ya da iş birliklerinizle ilgili gizli şüphe ya da endişeler duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada eski eşinin abisini görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin abisini görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin abisini görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, aile huzurunuzun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada abisin öldüğünü görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada abisini görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada abisini öldü görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın abisini görmek batıl amele, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments