Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, rahat geçinerek yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konuları veya yapmak istediklerinizi netleştirmeniz durumunda maddi anlamda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak hayatının kötüye doğru gideceğine, makam ve rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski eşten hamile kalmak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, helal kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments