Rüyada sevgilisinden hamile kalmak

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınmakta fayda var.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak sağlığının bozulmayacağına, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak güzel bir haneye sahip olunacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments