Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki sevgili arasında kalmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin aramasını görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni malların alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilide kalmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak helal ve geniş rızık elde edeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments