Rüyada eski eşten hamile kalmak

Rüyada eski eşten hamile kalmak mutluluk ve saadete, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşten hamile kalmak gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada eski eşten hamile kalmak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına yorulur.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına işarettir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada eski eşi hamile görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yersiz yere suçlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments