Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri veya bazı engeller yaşanabilir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekten hamile kalmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenmek ve hamile kalmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına işarettir.

Rüyada ikiz çocuğa hamile kalmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments