Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Elde edeceğiniz önemli miktardaki parayı iyi değerlendirin.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek kazancı arttıracağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada eski eşten hamile kalmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak istenen herşeye kavuşulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments