Rüyada sevgiliden hamile kalmak

Rüyada sevgiliden hamile kalmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak hasretliğin biteceğine, kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikize hamile kalmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada ilişkiye girmeden hamile kalmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments