Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, halsizleşeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak takdir edilen kişi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek ekmek ve dünya malı alacağına, hastalıklarının düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek işe gösterilen ilginin artacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak sözlerinden çıkmayacağına, güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, alanında marka bir isim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek insanların birbirine kenetleneceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kötü sözler duylacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, imkân sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments