Rüyada eski sevgili ve bebek görmek

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili ve bebek gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, servet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek büyük atılımların yapılacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments