Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, daha iyi anlaşır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ejder

Rüyamda eskisevgilimin kucağında birbebek vardı sevgilim karşımda aglıyordu bunedemek cvp yazarmısın

Anonim

Rüyamda eski sevgilimin kucağında bi bebekle bana baktığını ve bebeğin üzerindeki bornozu açıp bana bi davetiye gösterdiğini ve evleneceğini söylediğini gördüm