Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, kısmetlerinin artacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, iyi geçim halinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek hayırlı bir yola girileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek kısmetinin artacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili elini tutmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments