Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu gördüyseniz:

  • Belli engelleri ya da gecikmeleri ortadan kaldıracak hızlı çözümler bulmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, başarısız ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments