Rüyada eski sevgilide kalmak

Rüyada eski sevgilide kalmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ikinci bir şans vereceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilide kalmak gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilide kalmak kazancını iki kat arttıracağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulmaktadır.

Rüyada eski eşten hamile kalmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments