Rüyada eski sevdiğini öpmek

Rüyada eski sevdiğini öpmek insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, fakirleşeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevdiğini öpmek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada eski sevdiğini öpmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşını öpmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili öpmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments