Rüyada eski arkadaşını öpmek

Rüyada eski arkadaşını öpmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada eski bir arkadaşı öpmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını öpmek kısmetlerinin çoğalacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşı öpmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Rüyada eski kocayı öpmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments