Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, birçok iş teklifi alınacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek iş güç sahibi olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşten hamile kalmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birinden hamile kalmak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada hamile kaldığını görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak nasıl bir hayat sürdüreceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada kiza hamile kalmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments