Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Rüyada eski eşten hamile kalmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işarettir.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşi hamile görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek sıkıntıların biteceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile eş görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin eşini hamile görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile haberini almak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini hamile görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments