Rüyada eski arkadaşı öpmek

Rüyada eski arkadaşı öpmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, maddi sorunlarının artacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşı öpmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşı öpmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşını öpmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı öpmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments