Rüyada eski bir arkadaşı öpmek

Rüyada eski bir arkadaşı öpmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada eski bir arkadaşı öpmek gördüyseniz:

  • Evliler dikkatli olun.

Rüyada eski bir arkadaşı öpmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada eski arkadaşı öpmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşını öpmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, dönülmez yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevdiğini öpmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski kocayı öpmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments