Rüyada eski kocayı öpmek

Rüyada eski kocayı öpmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada eski kocayı öpmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada eski kocayı öpmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada eski kocasını öpmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada kocasını öpmek ayrıcalık elde edeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın ayağını öpmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının elini öpmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kocasını öpmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada kocası öpmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın elini öpmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments