Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, rahat bir işe girileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine alamet eder.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet eder.

Rüyada büyükşehir görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkan adayı olmak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hayatın kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek hatalı yollara sapılacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet eder.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments