Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına delalettir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada belediye başkan yardımcısını görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak gelirinin eksileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanı olmak hasadının tarlasında kalacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments