Rüyada belediye başkanının elini öpmek

Rüyada belediye başkanının elini öpmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanmanıza yardım edebilecek gerçek projelere yönelmelisiniz.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek kaybetmeyi göze alamayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanına sarılmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalettir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments