Rüyada belediye başkaniyla konuşmak

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmalı ya da en azından öyle görünüp, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkanından iş istemek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments