Rüyada eşinizi başka erkekle görmek

Rüyada eşinizi başka erkekle görmek içinin rahat edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, yaşam refahının düşeceğine, ağlayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada eşinizi başka erkekle gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi hemen anlamayabilirler.

Rüyada eşinin başka erkekle görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine tabir olunur.

Rüyada eşinizi başka erkekle görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına inanılır.

Rüyada eşini başka bir erkekle görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başka erkekle görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka erkeklerle görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka bir kadınla görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments