Rüyada eşinin başka erkekle görmek

Rüyada eşinin başka erkekle görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, huzurlu bir insan olacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, umutsuzluğa düşeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka erkekle gördüyseniz:

  • Size, kendinizi iyi hissettirmeyecek şeyler yaptırmak için baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada eşini başka erkeklerle görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına yorulur.

Rüyada eşinizi başka erkekle görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka erkekle görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, manevi olarak da yıpranacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka erkekle görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada eşini başka bir erkekle görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka birini sevdiğini görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments