Rüyada eşinin elma yediğini görmek

Rüyada eşinin elma yediğini görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin elma yediğini gördüyseniz:

  • İleride problem yaşamak istemiyorsanız, hayalci bakış açısından kurtulmalı, temelsiz amaçları bir tarafa bırakmalısınız.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye elma yedirmek hararetli olayların meydana geleceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek aşama göstermeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük elma yediğini görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalettir.

Rüyada birine elma yedirmek fakir çocukları giydireceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı elma yediğini görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments