Rüyada sarı elma yediğini görmek

Rüyada sarı elma yediğini görmek rahat bir hayat yaşayacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada sarı elma yediğini gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sarı elma yediğini görmek aç kalacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına işarettir.

Rüyada bebeğe elma yedirmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ata elma yedirmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet eder.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek adının fesada karışacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine alamet eder.

Rüyada çürük elma yediğini görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments