Rüyada eşi aldatmak

Rüyada eşi aldatmak yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşi aldatmak gördüyseniz:

  • Eski amaçlarınızla ilişkili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada eşini başkasıyla aldatmak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine inanılır.

Rüyada eşi aldatmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına yorulur.

Rüyada eş aldatmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada eşini arkadaşıyla aldatmak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eşine aldatmak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada esinden aldatmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisi aldatmak nazara geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments