Rüyada eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, işlerinde başarılı olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka bir kadınla olduğunu gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek işlerin bozulacağına, aile içinde husumet gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına yorulur.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments