Rüyada eşine aldatmak

Rüyada eşine aldatmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Rüyada eşine aldatmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri, haberleri ya da aklınıza gelen fikirleri doğru değerlendirmeniz durumunda fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada eşine aldatmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada eşini arkadaşıyla aldatmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Rüyada eşi aldatmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada eşini başkasıyla aldatmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına yorulur.

Rüyada eş aldatmak tüm sıkıntıların giderileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi aldatmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments