Rüyada eşini başkasıyla aldatmak

Rüyada eşini başkasıyla aldatmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, gücünün azalacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başkasıyla aldatmak gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Rüyada eşi aldatmak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, kızına daima sahip çıkacağına delalet eder.

Rüyada eşini arkadaşıyla aldatmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eş aldatmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada eşine aldatmak aile hayatının sorunlarla dolacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başkasıyla aldatmak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayı aldatmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği aldatmak hayırlı bir sürece girileceğine, canını ve malını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments