Rüyada kadını aldatmak

Rüyada kadını aldatmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını aldatmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada kadını aldatmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işaret eder.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşı aldatmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Rüyada yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Rüyada kocayı aldatmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi aldatmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine yorulur.

Rüyada kocasi tarafindan aldatmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments