Rüyada eşi tarafından vurulmak

Rüyada eşi tarafından vurulmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Rüyada eşi tarafından vurulmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada asker tarafından vurulmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada polis tarafından vurulmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biri tarafından vurulmak kötü haberler alacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından vurulmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak hayatının ve planlarının bozulacağına, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments