Rüyada sevdiğin biri tarafından vurulmak

Rüyada sevdiğin biri tarafından vurulmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, esenlik bulacağına, başarıdan başarıya koşacağına, sevgisinin artacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biri tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bazı bilgileri veya haberleri mevcut durumu, kariyerinizi veya hayatınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin tarafından vurulmak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin biri tarafından vurulmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak zarar edilen bir dönemin biteceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği tarafından vurulmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak kısmetinin artacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak büyük bir zenginlik kazanılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments