Rüyada kadın tarafından vurulmak

Rüyada kadın tarafından vurulmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, işlerin aksamayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada kadın tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • O zamana kadar uzlaşmacı olmalı veya arabuluculuk yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada kadın tarafından vurulmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada askerler tarafından vurulmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından vurulmak rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına delalettir.

Rüyada sol tarafından vurulmak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından vurulduğunu görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine delalet eder.

Rüyada silah tarafından vurulmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments