Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük işlere imza atacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanıza faydası olabilecek yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Rüyada silah tarafından vurulmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak konforunun yerinde olacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak alim ve bilge insan olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments