Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak bilgiler veya alınacak haberler atacağınız önemli bir adımda etkili olabilir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak onların kıymetini bileceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek kar sağlayacağına, yeni ev eşyaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına alamet eder.

Rüyada silah tarafından vurulmak bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments