Rüyada baba tarafından silahla vurulmak

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, hayır duaları alacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, kolaylığa kavuşacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulur.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, ün yapmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Rüyada silah tarafından vurulmak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments